Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorad

Förlåt mig.
Tänk vad livsglädje jag kunde ha känt.
Det är ingen fara, mer glädje än någonsin väntar dig.
Men, jag kände skam istället för värme.
Lugn. det är nu all kärlek inom dig kan få utlopp.
Men, jag har inte fått en rättvis bild av hur saker egentligen ser ut.
Oroa dig inte, nu ser jag på allt som rör din aura med mer än rättvisa.
Kära du, du är inte förlorad.
Ett snesteg på morgonen gör kvällen till ett skrattkalas.
Du är här nu, fina, fina du.
Ta min hand, men lova att hålla kvar.




Fri vers (Fri form) av ung.skribent
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-23 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ung.skribent