Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag förstår men ändå inte.

Tankarna står still men ändå snurrar allt.

Känslorna är intensiva men ändå frusna i tiden.
Jag vill men kan inte hitta friden.

Världen snurrar långsamt men ändå går tiden för snabbt.
Jag kan, men det är knappt.

Jag försöker men kommer ändå ingen vart.
Runt om mig är det bäcksvart.

Jag förstår men ändå inte.




Fri vers av Tildatej
Läst 288 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-24 12:27



Bookmark and Share


    Bo Malte
livet är inte alltid enkelt...
2019-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Tildatej
Tildatej