Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mig & dig


att älska mig

har aldrig vart så svårt som nu
inte heller så enkelt
att inte låta bli

att älska dig

har alltid vart vackert
men nu vissnat
till nyanser av grått och sorgligt




Fri vers av Tildatej
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-28 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tildatej
Tildatej