Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Idag skall jag gästa ditt hem!

Jag böjer mig i bön

Klarar hela dagen,

jag har inget val

bönen helar läker

tankarna går vida

Vara ett andens

barn,

söker, känner,

prövas,

förkovras

klättrar i

min sykomor

Kämpar, trivs

och mår!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 319 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-01-24 16:55



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
En dikt som bär frukt

Tack Birger
2019-03-23

  ResenärGenomLivet VIP
Bön hjälper...bra...
2019-02-09

  Bibbi VIP
Ett gott tillstånd.
2019-02-04

  Guldstrimma
Styrka i att känna tillit till den önskan jag uttrycker i min bedjande om hjälp.

Fint skrivet!
2019-01-30

  Marita Ohlquist VIP
Texten får mig att tänka på Sackeus som klättrade upp i trädet för att kunna se Jesus.
2019-01-28

  Guldstrimma
Tro livets hopp.
2019-01-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint diktat i trons tecken!
2019-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy