Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spunnet socker

luftkretsen är en rosa vaddboll
trådarna dragna från ingång till utgång
statisterna spelar sin givna roll
ett recept från säsong till säsong

taktpinnen slår rytmiskt och hårt
nätet dras åt minut för minut
vi fastnar och märker att nu är det svårt
att göra beslut om ett avslut

smaken har blivit mer fadd än söt
vi slickar ändå gång på gång
med domnade avbrutna känselspröt
av tvång - fram till vår svanesång




Bunden vers av Språk, hjärna!
Läst 186 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-25 08:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra och stark
2019-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Språk, hjärna!
Språk, hjärna!