Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Barnbarn hemma. Lite sångövningsspinnoff, från julgransplundringarna.


Mjölkvisan

Nu är mjölkpaketet slut slut slut

återvinns och slänges ut ut ut

Men till nästa lunch igen

Finns ett nytt, din goda vän

Det har mormor lovat




Bunden vers (Rim) av erkki
Läst 410 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-01-25 16:36



Bookmark and Share


  Minkki VIP
förr var de vaxade inuti, när började man plasta dem? Fin visa!
2019-01-27

  limerick
Fin vers och fin mormor!
2019-01-26

  lodjuret/seglare VIP
Mjölkförpackningar innehåller väl en tunn hinna av plast? När kommer retur på vätskors förpackningar med tanke på just plast av olika slag i matbutikens sortiment? Jo dikten/sången får fyra gullvivor av fem.
2019-01-25

  HelenaW
Helt underbar!
2019-01-25

    ej medlem längre
Jordnära vardagspoesi när det är som trevligast i livet. :-)
2019-01-25

  ULJO
Härlig barnvisa det där
2019-01-25
  > Nästa text
< Föregående

erkki
erkki