Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vän

Fann en vän på Poeter

Lärde känna denna vän

Träffade denna vän

Åren gick och vi tappade kontakten

Funderade hur hon har det

Plötsligt en dag loggar jag in på Poeter efter flera års uppehåll.

Vem fann jag där?

Min "Poeter-vän" Ewa-Britt Nilsson.

Där fanns du!




Fri vers (Fri form) av Guldstrimma
Läst 189 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-01-26 11:45



Bookmark and Share


  Guldstrimma
Jag är här nu igen. Tänkte väcka min poetiska ådra. :-)
2019-01-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
What!???!!!
Jättegott att
få höra av Dig
igen Min Vän...
Efter flera år...
Så fint Du är
tillbaka, nu
gick lyckans
ljus upp här!
*************


2019-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Guldstrimma
Guldstrimma