Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undrar



Jag undrar så vilka ni är.


Ni.


Som läser mig 1000 gånger varje vecka.


Typ nu närmare två hundra tusen gånger.


Typ 200.000 gånger!


För att vara en ordblind idiot som jag.

Är det en makalös bedrift.


Därför kommer boken till våren.

Jag har talat med mitt förlag.

Den kommer nog att sälja skit.


Men.


Jag gjorde det!




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 196 gånger
Publicerad 2019-01-27 04:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP