Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen melodi finns. På den jobbas det...


Visan leder till rött...

En clown är jag i svart-vita kläder
oavsett vad det är för ett väder
för uti mig skapar jag mig
färger som sen dansar ut
kan bli en vacker fjäder!

Att inuti sig ha en pensel
lätt få fatt i den i sin ränsel
måla med den och visa upp
att med färg kan man visa sin känsel!

Alla färger kan man ta till och dyrka
visst alla bär ju gott det vill jag yrka
men först som sist RÖTT lysande styrka
men först som sist RÖTT lysande styrka!










Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-27 11:50



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Spännande kan vara att, läsa texter och se en katt, ser en själ inget djur, det ej är helt 'o tur', människa i sig kan busa till spratt...
2019-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt