Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under ytan



Många tror att jag
är rar och söt

men jag drömmer om rå kall hämnd
så saftig att jag vaknar blöt

Många tror att jag är yngre
och en "glad och trevlig tjej"

jag ler sockersött och tänker
om du bara kände mej

I mej bor så mkt mörker och ondska
och jag skäms inte ens för det

för som som bekant så lider ingen
av det dom inte vet




Fri vers (Fri form) av MissFluff
Läst 265 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-01-27 15:52



Bookmark and Share


  Hopplös själ
Intressant!
Jag skulle gärna se då jag älskar att känna människors hela sinne!
Det finns nog hos många,jag känner ungefär lika sant men fasaden ser inte många igenom om ens någon!
2019-03-11

    ej medlem längre
Fantastisk
2019-03-02

    ej medlem längre
En stark bikt
2019-02-13
  > Nästa text
< Föregående

MissFluff
MissFluff