Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arvika begravs i Stockholm

 

Du får snacka
du får tycka
Men inte hota
då är det dig vi behöver bota

Vi är alla unika
inte många kommer från Arvika
Det bör vi förstå
om vi påstår oss ha mänskligt påbrå

Lägg gärna fram din åsikt
du har inte tystnadsplikt
Men se till att den tål att analyseras av massan
även om just du inte gillar pizzan gillar många andra pizzan

Så undvik att generalisera
när du din åsikt vill presentera
För även om din åsikt är i majoritet
så innebär det inte att du har rätt att trampa på en oskyldig minoritet




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-27 21:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åsikterna skiljer sig nog rätt mycket i en liten stad jämfört med Stockholm. Större städer har ett hårdare klimat gentemot de svaga grupperna. Landsbygdens folk är ett annat släkte.
2019-01-28

  objekt3
Tystnadsplikt/anmällningsplikt

även Förolämpningar kan vara olagliga :D
2019-01-27
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP