Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt du ser är inte på riktigt

 

 

 

guldiga fint spunna

trådar

omgav jag mig med

för att fånga dina ögons

lystnad

 

glödde

brann

med

gula och blå lågor

 

men jag är en 

schimär 

uppfunnen 

av din fantasi

 

och min

livsleda




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 205 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-01-27 22:21



Bookmark and Share


  WyS VIP
Mycket med få ord, intressant!
2019-06-19

  Rafmagn VIP
Den här dikten!!!! Helt fantastisk!!
2019-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik