Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Övning

Januaris vithet avklarnad och tom. Här finns plats för allt som ska komma. 
Om. 
Jag inväntar. Grodden frusen djupt i tjälad jord. 
Här finns gott om plats. Himlen är också öppen och vid.
Nu återstår bara tecknet vi alla väntar på. Förr kan ingenting börja växa. 
Januari. Inverterad död. Förutsättningen för liv. En gång om året får vi möjligheten att öva oss i att vara döda. Det är klokt att ta vara på den. 
Så blir det lättare sen.




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-28 14:22



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fina tankar
2019-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger