Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan med de röda skorna

Flickan med de röda skorna

sprang mot träden

 

mot fåglarna

högt ovanför minareterna

 

och ingenting

kunde stoppa längtan

 

efter lusten

att leva

 




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-01-28 18:15



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Livslusten finns när dom är små
sedan måste flickorna smyga på tå
Så har mullorna bestämt
det är inget skämt
burka från topp till tå
annars kan det illa gå
Kommer flickan bli fri
blir hon som vi?
Jag tror inte de
vad jag kan se
tager det hundratals år
om alls det går


2019-01-28

  Minkki VIP
välfångat i både bild och ord. Och oförhappandes med både en sagoklang och modernare toner
2019-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP