Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglastoft

Ta mig till sagor,
visa mig,
var snövit bor,
askungens skor,
peter pan, slottets bal,
lyckliga slut och älvornas dal.

Visa mig,
att allt man trodde på
som barn finns.
Ge tillbaks allt,
som då gav mig tro och hopp.
Allt det där jag inte längre minns,
eftersom det har lämnat mitt sinne,
och min kropp.

Ge mig ett syfte,
med livets kretslopp.
Ge mig ett svar,
varför jag utan tro och hopp,
nu i livet så länge gått.
Bevisa för mig,
att allt man kände då
inte bara är ett minne blott.

Snälla,
visa mig änglastoft,
att tomten på mitt tak har stått.
Kom hit,
ta mig dit,
bara visa mig nått.




Fri vers (Fri form) av Parkbenksfilosofi
Läst 230 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-01-28 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Parkbenksfilosofi
Parkbenksfilosofi