Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KvartISju

Klockan halv elva,
kan vi börja vandra,
tillsammans mot skymmningen.
Behöver inte vandra för oss själva,
vill gå med dig,
gå med mig.

Snälla,
du är nära mig nu,
och klockan är bara kvart i sju.
Vänd inte om,
vill ha dig här,
Kom till mig, kom.

Det gör ont,
att med klockan,
se dig bli mindre allt eftersom.
Gjorde ont,
när jag förstod att du vände om.




Fri vers (Fri form) av Parkbenksfilosofi
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-28 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Parkbenksfilosofi
Parkbenksfilosofi