Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


flickan

flickan har blivit utsliten, förlegad
flickan har fått problem, bekymmer
flickan har blivit utnyttjad, använd

är hon verkligen så där oduglig, svag, dålig som hon tror

flickan känner sig äcklig, vämjelig, motbjudande
flickan känner sig betydelselös, bagatellartad, oväsentlig
flickan känner sig nyttjad, förbrukad, använd

är hon verkligen så där ful, skamlig, grotesk som hon tror




Bunden vers (Annat versmått) av kamrat
Läst 389 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-01-29 11:33



Bookmark and Share


    Roger Runkar Ragnar
Tre Änglar !
2019-01-30

    Roger Runkar Ragnar
Yes !
2019-01-30

    Roger Runkar Ragnar
Denna text kommer att vara viktig för dig om tio år.
Spara alsteret i olika format.






Textinnan äger !








Lycka Till !
2019-01-30

  Concordia
Glömde säga att uttryckslösa ögon uttrycker något.

Det är det som du fångat så väl i din teckning.
2019-01-29

  Concordia
Glömde säga att du tecknat en jättefin bild.

Mest av allt gillar jag de stora uttryckslösa ögonen.

Jag hoppas att du skriver mer.

Jag hoppas att du vill fortsätta illustrera dina texter med bilder som du själv skapat.

Du är för mig, en intressant poet.

Kram
2019-01-29

  Concordia
Svar, nej, det är hon inte!

Killen är en mupp, en skitstövel, en idiot.

Vad glad jag blir att du skrev ut honom från ditt liv.

Det finns inte plats för muppar i en Gudinnas liv ;-)
2019-01-29

  Klaus Peter Jensen
Et fint digt om lavt selvværd med en flot komposition med venlig hilsen Klaus
2019-01-29

    Roger Runkar Ragnar
Poesiterapi !








Mvg !
2019-01-29
  > Nästa text
< Föregående

kamrat
kamrat