Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min kropp

Du har
visat att min kropp inte är någon ödslig öken som blivit förstörd för länge sen
den är ett hav, med mjuka långa vågor
som det går att drunkna i






Fri vers av kamrat
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-22 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kamrat
kamrat