Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

--------------- Normal snällhet --------------

 

Ge mig din sanning
ge mig belöning
Förbättra mitt bättre
i hjärnans center
Vill farsoten släpper
se en empati som växer

Var snäll mot mig
så kommer snällhet till dig
Jag är så funtad
så dumt pantad
Att jag vill ge tillbaks
om någon gör mig till lags




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-29 21:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Man kan bara önska att fler kunde inse detta!
2019-01-30
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP