Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommer från en serietidning tro eller ej men gillar det skarpt vet inte varför


ett citat

Jag har sett

att strider inte alltid vinns av dom starka

att föda inte alltid kommer till dom kloka

att makt inte alltid kommer till dom lärda

Men Tiden,

den kommer,

till dom alla...




Fri vers av Manic_Gambler
Läst 471 gånger
Publicerad 2006-06-20 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manic_Gambler
Manic_Gambler