Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första gången för allting

Jag måste få se din först innan du får se min
Eller så gör vi det på samma gång och visar varandra

Nakna under badlakanen stod de två tur tur duvorna
med glansiga ögon tindrande så klara
För vad skulle de nu få se måntro
Ve och fasa tänker hon i samma ögonblick som de
öppnar sina handdukar för varandra
Är det där allt som jag har drömt om
Fan också
Och jag som tyckte att det putade ut lite mera
under hans kalsonger

Han tänker
Hon är ju lika vacker som jag har föreställt mig
och lite till
För hon är ju lika vacker som en underbar sång
Fan också
Nu börjar den visst att stå
Känner att jag börjar få stånd..

Första gången för allting!

Ken Cassel
31/1-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 118 gånger
Publicerad 2019-01-31 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel