Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ken och Barbie

Hej det är jag som heter Ken och det är jag som är
tillsammans med den vackra flickan Barbie
Och som ni säkert redan vet är hon den stora kärleken
i mitt liv då jag tycker att vi två har fått bra kort
med en bra giv
För tillsammans med min älskling så har vi två tagit
ett varsitt kliv direkt in i barnens liv
då de leker med oss
Byter kläder på oss och håller på
Så det är alltid lika kul när alla barnen bryr sig om oss
och så
Som till exempel när de håller på att pussas och kramas
med oss då det kan bli ett himla tjå eller inte mycket
trevligare än så
Så vi två är två lyckligt lottade dockor, vill jag påstå

Ken och Barbie!

Ken Cassel
31/1-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 153 gånger
Publicerad 2019-01-31 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel