Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

enkelt slut

 

 

där stod vi i butiken

mitt framför varandra

som främlingar i ett annat land

 

jag såg din frustration

du såg mig gå sönder

 

spilld mjölk över hela ica

 

jag sprang för livet

halkade mig blodig

 

du följde aldrig efter

 

 

 

 

 




Övriga genrer av genni VIP
Läst 407 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-01-31 21:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Oerhört stark och fylld av känslor!
2019-02-04

  SatansSon
ångest för fd älskad kille? känns igen. kristina var 15 1980. hon hade övernattat hos mig. vi stod tysta på avstånd och såg på varann utan att säga nåt då det var musikfestival på lögarängen i västerås. önskar så här efteråt jag orkat säga nåt. det var en söt brud.
2019-02-01
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP