Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag dör


Ska jag bli ett litet spöke
Som bor i din navel

Och när du sover
Ska jag studsa runt på din mage

Och fläta håret
Som växer i en jämn linje nedåt

Tänk vad förvånad du skulle bli




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 535 gånger
Publicerad 2006-06-20 01:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP