Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Timglaset

Levt i ett,
med timglaset.
Grävt ett hål där i sanden,
lika djupt som det är brett.
Letat efter något,
som ingen någonsin rört vid
eller sett.

Här i mitt hål,
där jag nu insett,
att jag levt fel i tron på att jag
måste göra allting rätt.
Inte göra fel,
eftersom det kunde vägen lett
till misslyckande på alla sätt.

Livet är ett prov
som jag vill skriva om.
Få svar på alla rätt,
ha allt förberett,
därefter leva livet lätt.




Fri vers av Parkbenksfilosofi
Läst 282 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-02-01 10:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vilken tro?
2019-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Parkbenksfilosofi
Parkbenksfilosofi