Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara för att hon ville


Bara för att hon ville behålla honom
Fördrev hon honom allt hon kunde
Det kändes liksom lättare
Att vara den som först sa adjö

Bara för att hon ville läka
Skar hon sönder sin hud
Det kändes liksom lättare
Att blöda från fysiska sår

Bara för att hon ville leva
Dödade hon den hon var
Det kändes liksom lättare
Att demonen inte fått den delen




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 418 gånger
Publicerad 2006-06-20 01:31



Bookmark and Share


  Bevingad
Den letar sig rätt in i mitt hjärta och in i mina erfarenheter.
2006-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP