Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Studen

Landa i någons vingar

Förgylla en sky, oskyldigt blå
En själ så oumbärligt mörk att du tappar andan

Tiden går men stearinet står i standby
När har man egentligen tid?

Aldrig

Har jag varit så långt borta
Men det kan vara för att jag en tidsresenär




Fri vers av vatten och melon
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-01 21:48



Bookmark and Share


  vatten och melon
Vad menar du?
2019-02-07

    Bo Malte
n...*L*
2019-02-07
  > Nästa text
< Föregående

vatten och melon
vatten och melon