Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnat Peter och Anna, och deras lilla änglabebis. Youlina hann aldrig komma in i denna värld. Hennes resa slutade i magen i vecka 42+1, hon föddes genom igångsättning, två dagar efter sin död, alltså i vecka 42+3.


En plats vid vattnet

Det finns en plats,
strax till höger om den tredje stjärnan från månen räknat,
där luften är fylld med fladdret av flortunna fjärilsvingar.
Där leker de små änglabarnen tafatt bland molntussarna.
Barfotabarn med brunbrända ben,
glittrande ögon,
lortiga tår,
skrapade knän och håret på ända.
På en sten vid stranden sitter en liten flicka och plaskar med tårna i vattnet.
Hon vinkar glatt och säger \"Jag möter er här sen!\",
tar ett skutt ner från stenen och ansluter de andra änglabarnen.

--------------------------------------------------------------------------------

Det landade en liten ängel
I magen på en vän
Men som om hon visste
Att hon var för vacker för detta liv
Återvände hon till molnen
Innan hon ens sett dagen födas

Youlina 050403




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 530 gånger
Publicerad 2006-06-20 03:24



Bookmark and Share


  Björn Donobauer
om du gör så att jag gråter ser jag inte att sätta betyg
klump i halsen är bara förnamnet vännen

stark
2006-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP