Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur?

Hur söker man något
Man inte känner
Var börjar man leta
Och hur vet man
Om man funnit det
Man söker

Hur dödar man något
Som inte lever
Hur väljer man vapen
Och metod
Och hur vet man
Om det döda dött igen




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 483 gånger
Publicerad 2006-06-20 03:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP