Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upprepa

Kan någon förklara för mig
varför jag är så trött
är det livet
som är så jobbigt
är det döden
som försöker fånga mig

Jag är ingenting
jag är allting
denna ständiga färd
fram och tillbaka

Skriver mig fram
till en slags sanning
på samma gång
är den försvunnen igen
allting måste alltid upprepas

Allting har redan hänt
antingen på riktigt
eller i mitt huvud




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-03 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP