Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var någonting vackert över hur nymånarna sprängdes


Today\'s kids

Jag trodde att
sommaren skulle vara
lite som att
Pånyttfödas
men nu känns det
Endast som att björkskogen
är en konstig plats för kyla
Och jag kan
Inte förstå varför solen inte
når mig


Blåljus krossas och jag
bara skrattar
Med ett sprött vinglas i handen
\'vulgärt\'
Allt är så jävla
vulgärt
Säger
bittra gamla tanter och
Sväljer sina tungor när
vi låter våra mötas
Och händer innanför
alla klädesplagg
Läppar mot halsen och
inåt andning
Tanters ögon stora som
golfbollar


VI GER DOM FINGRET
För vi är todays kids

Varför är alla så jävla
svartvita
Mumlar du och nynnar falskt
på någon Johnny Cash låt
Samtidigt som du fångar
mina kyssar i luften
Och du tappar inte
någon som helst
Sexappeal
Trots alla bryska rapar
fyyyyfan vilken
random shit

Säger du och vi halsar
mer av det billiga rödvinet
Tills alla microsekunder blivit
tillräckligt oförutsägbara
För att tillfredställa
rastlösa själar

KOM VI SPRINGER HALVNAKNA IN PÅ
MCDONALDS
För vi är today\'s kids

Dom kastar flaskor här
fulla gatorna med splitter
Av någon gammal alkoholist liv
vi exploderar nu
Mitt i juni och i parken
där vi planterat våra rötter
Sitter alla vänner
tätt omslingrade i tillfälliga
Kärlekshäkten
för alla vackra människor
Kysser varandra och någonstans
strömmar gamla Beatles-hits
Ur en sliten bandare

PILSNER, PUNK OCH POESI
För vi är today\'s kids

Det står ett gäng nazister och
vandaliserar en pizzeria
Skriker
\'här får du turkjävel\'
Och ljudet från alla rösterna
bedövar dem från sirenerna
Polisen kommer med blinkande varningsljus
För dom korkade nazisterna
blev det efterfest på polisstationen

HAN ÄR JU BARA EN OSKYLDIG KURD
skrek vi
För vi är today\'s kids

Och himlen är mörkare än
någonsin

För du och jag är vackrast
trots att du nynnar falskt till
Cash och cohen så
liknar du Elvis eller
James Dean och jag
Vill ha dig nu
och hela världen känns som
Vårat eget vegas när
dina händer sluts om mina
Och livets alla glåpord har
drunknat i våra
Gräsmatta ögon


HÄR LIGGER VI NAKNA OCH
TÄTT IHOPSLINGRADE
För vi är today.s kids











Fri vers av unhappyvoices
Läst 677 gånger
Publicerad 2006-06-20 09:07



Bookmark and Share


  starsail
åh, den här rös jag av när jag lästr första gången minns jag :D
du är så bra jölle!
2006-11-27

  CakeOrDeath
känn dig bokmärkt <3
2006-06-26

    NoMi F
En riktig lång färd
för dig mig här på
Today kids
Ja-det är sannerligen härligt
att vara Today kids
Mellanöl-rock-massa
undegroundklubbar-
make lowe not war
Vietnam, stackars folk
ja det var tider det
tack för den fina läsningen
du bjuder på här
2006-06-21

  Bump
hahahaha. du är så bra. jag älskar slutet. jag älskar början. och jag älskar det däremellan.
2006-06-20
  > Nästa text
< Föregående

unhappyvoices
unhappyvoices

Mina favoriter
Du pumpar bra, sa jag.