Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skepsis

jag har sökt tröst i flera famnar
men inte alla ville mig väl
jag har sökt efter en plats att landa på
men funnit att jag är flyktbenägen

litat för mycket på onda väsen
låtit mig slitas i 1000 bitar
fogat ihop mig igen
efter alla lika smärtfyllda försök att hitta hem

knackat på en stor mängd dörrar
och det har hänt hemska saker där innanför
jag vågar inte längre knacka på någons dörr
jag är vettskrämd

bort ifrån mig, era hemska demoner
kom aldrig nära igen
söker ni upp mig någongång
förvänta er inte mindre än en grym käftsmäll







Fri vers av kamrat
Läst 184 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-04 00:08



Bookmark and Share


    Concorden
självinsikt
2019-02-05
  > Nästa text
< Föregående

kamrat
kamrat