Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta brister, jag hämtar plåster

Jag känner mig lika ensam
som en som är kär
i nån som är kär
i en annan




Fri vers av Lättpåverkad
Läst 282 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-02-04 23:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint
2019-03-21

  Fulbergarn
ack du min längtan
2019-02-05

    ej medlem längre
Det tycks vara många som behöver plåster i vår värld. A är kär B som är kär i C. Tänk om kärleken kunde hitta rätt, någon gång.
2019-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Lättpåverkad
Lättpåverkad