Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vann hela världen

Kyrkogården
där alla stora roller
ligger begravda

Du behöver inte
ha varit med om mycket
för att förstå

Du behöver inte
ha rest många mil
för att se

Att ett människoliv
ryms i en träkista

Vad hjälper det nu
att du vann hela världen
hade den vid dina fötter
fick den att äta ur din hand




Fri vers av All my ghosts
Läst 154 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-02-05 17:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Vad hjälper det en människa om hon vinner hela världen men förlorar sin själ?" (Jesus Kristus)
2019-02-05
  > Nästa text
< Föregående

All my ghosts