Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IPerfektion

Strävar efter livets lugna visa,
känslan att dagligen inte
ha något man måste bevisa.
Jag är inte som alla andra,
men jag är som vissa,
vi som vill veta livets väg,
inte gissa.

Vill leva i perfektion,
ta bussen,
trycka stopp på rätt station.
Där man kan leva livet
utan dess läxor,
gör man inte rätt kommer man fela.

Vill bara leva,
utan att det känns som
en vardaglig lektion.
Vill bort från här,
far och mor,
där betyget på hur du lever livet
dagligen tar en plats
som är alldeles för stor.




Fri vers (Fri form) av Parkbenksfilosofi
Läst 257 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-06 13:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att fela är att leva! :)
2019-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Parkbenksfilosofi
Parkbenksfilosofi