Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I drömmen är allt lätt

Du närmar dig
Du närmar dig mig, och jag backar
Backar från dig
Jag kände mig så säker, säker på hur mycket jag ville ha dig
Men sekunden då du ville ha mig, blev jag osäker
Jag lever bättre i drömmar, dom kan inte skada mig




Fri vers av Sjoholm
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-07 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sjoholm
Sjoholm