Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Observation om gravitation

Jag läste att tyngdkraften
är en av de svaga krafterna i naturen

och det är väl det
för jag vill gärna kunna gå upprätt

och inte ligga klistrad mot marken




Fri vers av stenhur VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-02-09 11:29



Bookmark and Share


  danne //
Kul med naturen :)
2019-02-13

    Lena Söderkvist VIP
Smart och roligt sagt.
2019-02-13

  lodjuret/seglare VIP
Omtvistat en smula är om vetskapen om att något är i antågande, av att lägga örat mot rälsen eller marken. Den som står upp kanske får ankomst i sitt synfält.
2019-02-10

  Nanna X
Så sant. En del naturlagar är riktigt praktiska!
2019-02-09

  Öknens Ros VIP
ha ha kul! :)
2019-02-09
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP