Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbaka


Jag vill bara tillbaka.

Till våra vackra stunder.

Med din värme.


Men våra vackra stunder.

Ligger tyvärr.


I en kall massgrav av känslor.

Där liken har stelnat.


Gud.


Vad jag har älskat dig.

Den känslan kan du inte ifrån mig.

Du stod vid massgravs kanten.

Men.

Du tog inte emot min sträckande hand.


Du bara avrättade mig rakt ner i massgraven.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 146 gånger
Publicerad 2019-02-10 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP