Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla hjärtan i kras

Drömmar i kras
Jag spricker, går sönder
Jag är en vas, av glas.

Sköra individer sökte bättre tider.
Tillsammans i alla strider.?

Skiftande toner, övergången till melankoli.
Tillvaron är en utopi.
Av kärlek av hopplöshet.
Stenhård filosofi.
Kärlek är aldrig Anarki.

Min tillvaro, min egna tavla,
Målar den med färger,
Motivet, det jag själv väljer.
Utan kol eller krita.
Utan det röda.
Gråten jag sväljer.

Drömmar i kras,
En ny fas på en ny bas.




Fri vers (Fri form) av Piabeatricee
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-15 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piabeatricee
Piabeatricee