Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårt nya "vi"

Vi låter inte en livstid passera förbi,
vi flätas samman igen, bildar ett nytt "vi".

Attraktionens kraft mellan två är större än andra kan förstå.
Det är vår tur att blicka ut,
Se att det fina inte var slut.

I din famn full av ödmjukhet drömmer jag mig i harmonins kyskhet.
blundar men ser dig ända, lyssnar till hjärtslag och hör dem då.
En synkronisering som förgrenar och våra sinnen förenar.

Bakslag är historia,
en historia jag inte bär med en gloria.
Låt dem istället bli ett underlag, en lärdom och vetenskap av vart vi aldrig mer vill landa.
För trogna hjärtan leder oss bort från smärtan.

Det är bättre tider. Tillsammans i alla strider, där inget skaver och inget svider.

Öppna ditt hjärta, öppna din själ, jag sträcker ut en hand som vill dig väl.
Ta emot denna chans, möjligheten till en bättre balans.

Vårt nya "vi" i kärlekens anda för varandra.




Fri vers (Fri form) av Piabeatricee
Läst 154 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-08-18 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piabeatricee
Piabeatricee