Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vägen var brant.

Plikter på vår jord.
Ingenting serverades vid mitt bord.

Flydde det som var svårt,
dit livet var lätt men hårt.
Kraven var för stora, jag hade inget att förlora.

"Du är inte hemma,
du är lurad, på verkligheten snuvad"

Men ingen fyrklöver jag är,
inte konstigt livet blev såhär.

Piller var älsklingen, men aldrig mer frälsningen.

En gång det var.
Sedan hade jag ingenting kvar.




Fri vers (Fri form) av Piabeatricee
Läst 176 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-02-16 21:41



Bookmark and Share


  danne //
Vilken växande intensitet, å det är grymt bra skrivet Pia :)
mvh Danne
2019-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Piabeatricee
Piabeatricee