Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Kerstin, min högstadielärare i franska och svenska.


Som Edith Piaf

När jag var 14
skrev jag min första haiku
i din öppna hand:

Blöt snö på marken
Ingen egentlig fara
Bara rädd ändå

Du var 47
som Edith Piaf, lika kort
lika självutlämnande

Rien de rien
Non, je ne regrette rien
och en kopp kaffe

Din kråksång, din charm
Ditt Paris, dina drömmar
Ditt utanförskap




Fri vers av All my ghosts
Läst 219 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-02-15 14:45



Bookmark and Share


  Lili B VIP
Schysst!
2019-06-10

  astridchen VIP
Inget pinsamt här, bara bra!
2019-05-15

  Lottie Ålhed VIP
Härlig känsla av frihet och nyfikenhet på livet läser jag in i texten Applåd!
2019-02-16

  danne //
non rien de rien
non je ne regrette rien den ä fin å storslagen , den lilla sparven kunde verkligen fånga känslan hos sin publik, det gör du me :)
trevlig fortsättning av helgen
Danne
2019-02-16

    ej medlem längre
https://youtu.be/NFHBM_77MSU

En modern Piaf med känsla!
2019-02-15
  > Nästa text
< Föregående

All my ghosts