Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man utan slips

På solstrålen jag slagit mig ner
den smög in under gardinen

Flugan tar sats mot fönstret
vill ut
det kanske är John Blund

Får en vuxen man tänka såhär
är inte det förbehållet barnen.

Fast sitter man på en solstråle
får man tänka som man vill

Just nu så behöver
jag det






Övriga genrer av Johan Strömstedt
Läst 313 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-02-16 19:32



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Att finnas med sitt barnjag, samtidigt med en solstråle. Härliga rader.
2019-04-11

  Niliboy
Jesus lär ju att vi skall vara som barn!
Å då är vi det!
2019-02-17

  Eva Langrath VIP
Fin och stackars den vuxen som inte vågar sätta sig på en solstråle vilket fattigt liv.
2019-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Johan Strömstedt
Johan Strömstedt