Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppvaknandet

tiga still eller lyssna lugnt
vandra iväg eller bara gå
den är en viss skillnad
en hårfin, men ändå

åren går man får grå hår
ska strida till sista man
vad är vitsen med det här
nu töms timglaset på sand

bit ihop och bara blunda
och så en vacker dag
vaknar man och ser
det där var aldrig jag




Bunden vers av Språk, hjärna!
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-17 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Språk, hjärna!
Språk, hjärna!