Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt avtryck

Som en viskning i mörkret
en stilla smekning från vinden
en fjäderlätt rörelse i hjärttrakten
påminns jag ibland om dig
en värme sprider sig långsamt
blandar sig med vemodet
en stöt genom hela mig
en plågsam njutning
Ett minne som finns förankrat
i varje cell i min kropp




Fri vers (Fri form) av Leonina
Läst 142 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-02-18 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leonina