Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag fick inte kyssa hennes mun, men

jag fick slicka hennes fitta
Och det medan hon bara låg där och vred på sig
och njöt
Och det medan hon bara låg där och titta på
vad jag höll på med
För när jag sen stimulerade hennes klitoris med min
långa tunga kunde jag höra hur skönt hon hade det
För hon bara tjöt rakt ut

Åh, sådär är bra
Ja, ja fortsätt så
Du vet väl om att du gör mig så kåt och blöt att jag vill
att det aldrig ska ta slut..

Jag fick inte kyssa hennes mun, men!

Ken Cassel
19/2-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-19 01:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel