Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inuti stillnadens nejonöga.



Varje natt som ger vila
Till nästa dag

Och där man bara behöver
Drömma inuti sig själv

Är det egentligen det
som det hela går ut på

Där inget kan komma
åt en med klander
och förtal

Varje natt som ger vila
Till nästa dag. ..

Det finns en svagt doftande
Liljekonvalj lund med skira
Susande löv

Jag sover villigt där även om
Färden gått över djupa vatten

Till andra sidans kontinenter

En röd liten timmersmedja
på en mossig åker

kikar fram mellan vajande
Grenverk

Svaga rökslingor vindlar
fram ur dess skorsten

Där evigheten står och klingar
fram någons levnadsöde. ..


Kan det var ditt?

Verkligheten har inget svar

När drömmen försvinner
In i en porlande bäck

Och färdas ut mot livet
I en vindlande Vårflod

Till en längtansfull Ocean
av förglömda drömmar













Fri vers av Sefarge VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-02-20 02:33



Bookmark and Share


  gunnnar nylund VIP
Tjusigt frammejslade rader, insiktsfullt
och gripande. Klapp, klapp..applåd
blir det också.
2019-02-23

  Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
underbar poesi på hög nivå! :) en av mina favoriter av dej <3 bra jobbat!
2019-02-21

  Kungskobran VIP
Fint!
2019-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP