Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du borde veta

Att jag inte ser
Det du ser
För står du i ljuset
Ser du inte vad mörkret
Döljer i sitt sköte
Medan
Om jag står i mörkret
Är allt det som är i ljuset
Allt för tydligt

Du borde veta
Att jag inte ser
Det du ser
För jag ser mer
Jag ser det som döljs
I skuggorna
Medan
Du ser bara det
Som ljuset skiner på

Du borde veta
Att jag inte ser
Det du ser
För vi har olika perspektiv
Och i olika vinklar
Faller skuggorna
På olika vis
Så den värld du ser
Är inte den jag upplever




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 405 gånger
Publicerad 2006-06-20 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP