Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Borta bra men hemma bäst?


En träl å blott en träl!

Effata öppna dig

jag ropar hela vägen

saknaden av trygghet

kanske måste den

erövras,

Glömd men ändå

saknad,

jag vill inte

resa mer,

trälen finner

sitt bo,

bor i bo!

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 276 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-02-20 11:42



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Han hör dig Birger !

Du har funnit honom

Kommit hem. Tro !
2019-03-24

  Johan Strömstedt
Det finns en trygghet i din text som både
förmedlar och skapar ett lugn.
2019-02-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint att finna ro i hemmet! Och fina bilder därtill!
2019-02-20

  Bibbi VIP
Gott att finna ro.
2019-02-20

  Marita Ohlquist VIP
Skönt när man "hittat hem".
2019-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy