Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
~


fragment



min känsla blev nyliberal
som någon slags uppsats
från högstadiet

hädanefter ska jag ge mej av
för att filma mörkret
bland gamla busskurer
ska jag gå vilse
långsamt

du har läst hit nu
troligen helt i onödan

trots att närvaron i min kropp
gör mej omtöcknad
försöker jag ändå beskriva
kontrastens linje
närmare

och samtidigt utanför
har skymningen fallit
över de dagar som ligger
slagna till trots

jag är ett samband
en mening skriven av en hand
som aldrig fötts






Fri vers av Preben
Läst 337 gånger
Publicerad 2006-06-21 08:38



Bookmark and Share


  Tide
betyget!
2006-06-21

  Tide
detta är en av dina bästa texter. det finns ett lugn i raderna, mellan raderna och i orden. det är riktigt bra!
2006-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Preben
Preben